Sulautettu tekoälyavustaja yksinkertaistaa sovelluskehitystä

Vähäkoodisiin sovellustyökaluihin erikoistunut OutSystems on tuonut markkinoille uuden sulautetun tekoälyavustajan. Se vahvistaa yrityksen vähäkoodisten sovellustyökalujen nopeutta ja automaatiota.

OutSystemsin lopullinen tavoite on leikata tekoälyn avulla ohjelmointiin käytettävä aika sadasosaan siitä, mitä se on nyt. Se saavutetaan automatisoimalla ohjelmointia sekä tuomalla markkinoille entistä tehokkaampia tekoälysovelluksia ohjelmoinnin tueksi.

OutSystemsin uusi AI-avustaja skannaa koodin, analysoi sen ja etsii sen toistuvat, loogisen osat. Tätä tietoa sovelletaan käytäntöön koneoppimismallien avulla. Ne suorittavat syvemmän analyysin koodin vivahteista ja konteksteista, ja ennakoivat sen perusteella, millainen seuraavan ohjelmointivaiheen tulisi olla.

OutSystemsin sulautettu tekoäly auttaa ohjelmistokehityksessä tehden ja neuvoen sen eri työvaiheissa sekä ehkäisten virheiden syntyä. Sen tarkoitus on tukea nuoria ja kokeneita ohjelmoijia nopeuttamalla oppimisprosessia, suorittamalla automaattisesti rutiinitoimet sekä vapauttamalla aikaa uuden ja innovatiivisten asioiden suunnitteluun.

Lisää: OutSystems (LINKKI), tiedote (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI).

Kuva: Out Systems AI

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta