Herkkä ja nopea röntgenkamera TDI-tekniikalla

Oulusta maailmalle ponnistanut Detection Technology on esitellyt TDI-tekniikkaan pohjautuvan X-Scan T -röntgenkameran, joka tarjoaa aiempaa parempaa kuvaa esimerkiksi elintarvike- ja muiden tuotteiden  laadunvarmistukseen.

Detection Technologyn TDI (Time Delay Integration) on röntgenkuvaustekniikka, jossa ilmaisin tuottaa jatkuvan terävän videokuvan liikkuvasta esineestä useiden lineaari-ilmaisimien avulla.

Synkronoimalla tiedonsiirron ajoitus objektin liikkeen kanssa voidaan saavuttaa terävä kuva ilman vääristymiä, suuri herkkyys ja pieni virrankulutus. Uusi X-Scan T01 tarjoaa suuren herkkyyden pienellä röntgenannoksella.

S-Scan-laitteissa on vankka mekaniikka, luotettavat teollisuuteen sopivat yhteydet ja kaksisuuntainen skannaustoiminto. Detection Technologyn mukaan X-Scan T lupaa asettaa teollisuuden röngen-ratkaisuille uuden nopeusstandardin.

Uutuus tarjoaa röntgentarkastuslinjalle jopa 150 metriä minuutissa toimintanopeuden. Uusi X-Scan T on optimoitu erityisesti elintarviketeollisuuden sovelluksiin, mutta sopii myös muihin teknologiatuotteiden laadunvarmistukseen.

Elintarviketeollisuudessa X-Scan T sopii erityisesti nopeiden pullotus- ja purkituslinjojen laadun tarkastamiseen ja luiden havaitsemiseen lihan sekä äyriäisten valmistuksessa.

Teknologiateollisuudessa röngen-kameraa voidaan puolestaan  käyttää tuotteiden sisällä piilossa olevien kriittisten osien laadunvarmistuksessa.

X-Scan T pystyy palvelemaan myös akkuteollisuuden tarkastustarpeita. X-Scan T01 tarjoaa suuren herkkyyden pienellä röntgenannoksella ja pienellä tehonkulutuksella.

Lisää: Detection Technlology (LINKKI) ja tuotesivu (LINKKI)

TAUSTAA: Detection Technology toimittaa röntgenilmaisimia lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön liikevaihto oli 94 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiöllä on 260 asiakasta 40 maassa. Detection Technologyn palveluksessa on kaikkiaan yli 500 henkilöä Oulun ja Espoon ohella Kiinassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiöllä on tehtaat Pekingissä ja Oulussa, mutta tuotteista uurin osa valmistetaan Pekingin tehtaalla. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingissä Nasdaq FNGM-listalla.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta