Kontillinen uusinta akkuenergiaa

Eatonin uusi xStorage Container on siirrettävään konttiin sijoitettu energiavarastoratkaisu, jossa hyödynnetään Eastonin energiavarastotekniikkaa sekä suomalaisen Enicon moduulien integrointiosaamista. Energiavarasto on integroitu, skaalautuva ja modulaarinen.

Eatonin konttiakusto xStorage Container voidaan ottaa käyttöön nopeasti joko täydentämään olemassa olevaa energiaratkaisua tai täysin uusiin tuotantotiloihin.  Kontti mahdollistaa käyttötarkoituksia, kuten varavirran häiriöttömän jakelun, kulutushuippujen tasaamisen, kuormansiirron sekä taajuuden ja jännitteen säätelyn.

”Uuden xStorage Containerin julkistus ja yhteistyö Enicon kanssa auttaa meitä kohtaamaan niiden asiakkaiden tarpeet”, sanoo Eatonin maajohtaja Lauri Tuomaala.

Yritykset voivat hyödyntää Eatonin uutta konttiakustoa energiavarastoa myös aurinkosähkön käytön maksimointiin sekä sähköajoneuvojen latausasemien paikalliseen rakentamiseen samalla, kun se varmistaa sähköverkon toiminnan.  Yrityksellä on mallistossa myös pienempi xStorage koteihin ja rakennuksiin ja teollisuuteen

Eatonin uusi xStorage Container hyödyntää Enicon integrointiosaamista. Yritykset esittelivät ratkaisuaan  muutama päivä sitten Tampereen Smart City Mindtrek -konferenssissa.

Suomalainen Enico on  nopeasti kasvava yritys, jonka erikoisosaamista on modulaaristen energiavarastojen suunnittelu ja tuotanto.

”Kehitämme integroitua energiavarastoratkaisua, joka hyödyntää markkinoiden parasta sähköelektroniikkaa sekä akku- ja ohjauslaitetekniikkaa”, kertoo Enicon liiketoimintajohtaja Marko Lähteenmäki.

Lisää: Eaton (LINKKI), Enico (LINKKI), Eatonin xStrorage-mallisto (LINKKI) ja muut akkuvoimalaratkaisut (LINKKI)