4K-näyttö yhden millisekunnin vasteella

Korealaisvalmistaja LG:n uudessa UltraGear-monitorissa on 27 tuuman koossa ensimmäistä kertaa 4K-tarkkuus ja yhden millisekunnin GtG-vasteaika. Monitori tukee näytönohjainvalmistaja Nvidian G-SYNC-  ja HDR-toimintoja. Uutuus sopii pelien lisäksi esimerkiksi videotuotantoon.

Uusi 4K-malli seuraa viime vuoden LG:n UltraGear 27GL850 -mallia, joka ensimmäisenä NanoIPS-näyttönä maailmassa kykeni saavuttamaan yhden millisekunnin GtG-vasteajan (Gray-to-Gray) IPS-näyttötekniikalla. Uuden 4K UHD-näytön (3840 x 2160) kirkkaus on 400 nitiä ja virkistystaajuus 144 Hz.

Uusimmassa mallissa näyttö kattaa 98 prosenttia DCI P3 -väriavaruudesta3 ja tukee VESA Display Stream Compression (DSC) -teknologiaa, joka mahdollistaa valmistajan mukaan häviöttömän 4K-sisällön toiston 10-bittisillä väreillä ja 144 Hz:n virkistystaajuudella DisplayPort-liitännän kautta. Muut ovat HDMI, USB3 ja H/P Out (Maxx Audio).

VESA DisplayHDR 600 -sertifioidun näytön voi myös kalibroida parhaan mahdollisen värintoiston saavuttamiseksi. Uudesta näytöstä voivat hyötyä pelaajien lisäksi myös videotuotannon ammattilaiset 10-bittisen värisyvyyden ja väritarkkuuden kalibrointimahdollisuuden ansiosta.

Lisää: LG (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI).