Alihankinta-messut siirtyy ensi vuoteen – joulukuuksi uusi virtuaalitapahtuma

Tampereen Messut on päättänyt siirtää alkuaan joulukuulle siirretyn kansainväliset Alihankinta-messut ja alan startupeille tarkoitetun AlihankintaHEAT-tapahtuman ensi vuoteen 21.–23.9.2021. Joulukuuksi on tulossa kuitenkin korvaajaksi verkon virtuaalitapahtuma.

Perinteiset messukohtaamiset ovat muodostuneet Korona-aikoina riskeiksi, joten Tampereen messut on päättänyt yhteistyökumppaneineen siirtää alihankinta-tapahtumansa ensi vuoden syyskuuhun.

Kuva: AlihankintaHEAT2018.

Yhtiön mukaan on tullut selväksi, että virtuaaliset tapaamiset ja pakotettu digiloikka arjessa ovat tuoneet paljon hyvää työelämään pysyvästi, mutta ne eivät silti poista tarvetta aidoilta kasvokkaisilta kohtaamisilta.

’’Luotamme siihen, että ensi vuonna saamme jälleen toteutettua odotusten mukaisen teollisuuden ykköstapahtuman’’, sanoo Alihankinta-messujen vetäjä, viestintäjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messuilta.

Messuyhtiö aikoo järjestää myös virtuaalisen kokoontumisen joulukuussa, jonka sisällöstä yhtiö aikoo kertoa lisää syyskuun aikana. Alkuperäinen messujen datasta bisnestä säilyy kuitenkin Järvensivun mukaan teemana.

Vuodesta 1988 lähtien järjestetty Alihankinta-messut on koonnut aiempina vuosina yli tuhat näytteilleasettajaa 20 maasta ja noin 20 000 kävijää 30 maasta.

Lisää: Alihankinta- ja AlihankintaHeat-messut (LINKKI) sekä Uusiteknologia.fi:n päivittyvä messu- ja kongressilistaus 2020-2021 (LINKKI).

Kuva: Merja Ojala/Tampereen messut/