Uutuusanalysaattori sopii tutka- ja 6G-kehitykseen

Rohde & Schwarz päivittää R&S FSW-sarjan signaali- ja spektrianalysaattorinsa 8,3 GHz: n sisäiseen analyysikaistanleveyteen. Näin laajaa analyysikaistaa tarvitaan esimerkiksi tulevaisuuden 6G-verkkojen gigabittien nopeudella tapahtuvassa viestinnässä sub-THz-taajuuskaistoilla D-Band ja G-Band, mutta myös uusissa tutka- ja muissa satelliittilaajakaistamittauksissa.

Terästetyllä Rohde & Schwarzin FSW-B8001 -rakenteella FSW -tehosignaali- ja spektrianalysaattori sopii suunnittelijoille, jotka kehittävät 6G:n lisäksi muitakin uusia tutka- ja langattomia tietoliikennetekniikoita sekä tulevia satelliittijärjestelmiä.

R&S FSW-B8001 spektrianalysaattorin sisäisen analyysikaistanleveyden 8,3 GHz saakka ja suoran jopa toimintataajuusalueen jopa 90 gigahertsiin taajuuteen asti. Ulkoisen signaalisekoittimen avulla taajuusaluetta voidaan laajentaa jopa 500 gigahertsiin saakka.

Uutuus tarjoaa ultralaajakaistaisten signaalianalyysin monilla eri toimialoilla. Tietoliikenteessä se sopii 5G- ja 6G-mobiiliyhteyksien testaamisen lisäksi IEEE 802.11ay –standardin mukaisten useita kanavia yhdistävien 60 GHz taajuudella toimivien wifi-yhteyksien testaamiseen.

Muita R&S FSW -sovelluksia ovat tutkimusjärjestelmien pulssimittaukset, satelliittien hyötykuormatestaus ja radiotaajuusvahvistimen testaaminen.

Lisää: Rohde & Schwarz (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI).