Qualcomm laajentaa 5G-alustatarjontaansa

Mobiilipiiritalo Qualcomm on julkaissut 5G-puhelimiin tarkoitetun mobiilialustan 750G, joka sisältää laajempien 5G-toimintojen lisäksi tehokkaammat HDR-tason peliominaisuudet sekä integroidun tekoälyn.

Uusi Snapdragon 750G sisältää Snapdragon X52 5G RF-modeemin, joka tukee sekä millimetrialueen että alle kuuden gigahertsin taajuuksia, SA- ja NSA-verkkomuotoja, TDD- ja FDD-taajuudenhallintatekniikoita, dynaamista taajuuksien jakamista (DSS) sekä tuen maailmanlaajuiselle verkkovierailuille ja multi-SIM-toiminnoille.

Uusi Snapdragon 750G sisältää Qualcomm Kryo 570 -ytimen , joka on niin ikään noin 20 prosenttia nopeampi kuin 730G:ssä käytetty Kryo 470. Lisäksi Adreno 619 GPU:lla varustettu Snapdragon 750G renderoi valmistajan mukaan grafiikkaa noin 10 prosenttia nopeammin kuin Snapdragon 730G.

Snapdragon 750G on pinni- ja ohjelmistoyhteensopiva Snapdragon 690 5G -mobiilialustan kanssa. Uuteen Snapdragon 750G -piirialustaan perustuvia kännyköitä ja muita tuotteita luvataan markkinoille vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lisätietoja: Qualcomm (LINKKI) ja 750G-tuotetiedot (LINKKI).