Arrowin teknologiatapahtuma siirtyy verkkoon – fyysisenä 2021

Arrowin marraskuun IoT Summit siirtyy fyysisenä tapahtumana kevääseen 2021, mutta tilalle tulee  verkkoon Meet The Experts verkottumistapahtuma, joka keskittyy pitkälti 1-to-1-verkkopalavereihin. Virtuaalinen näyttelyosuus ilmestyy verkkoon 9. marraskuuta ja varsinainen verkkotapahtuma järjestetään 25.-26.11.2020.

Arrow aloittaa Meet The Experts-tapahtumansa marraskuun 9. päivä tarjoamalla verkossa Virtual Expon ja yhteydet yrityksen edustamien yritysten palveluihinsa sekä heidän asiantuntijoihinsa.

Tuleva Meet The Experts-tapahtuma kulminoituu marraskuun 25. ja 26. päivään, jolloin on mahdollisuus Virtual Networking -osuudessa vaihtaa ajatuksia Brella-alusta avulla noin sadan Arrowin yhteistyöyrityksen asiantuntijan sekä eri aloilla toimivien tapahtumavieraiden kanssa.

Kahden päivän aikana nähdään myös useita keynote-esityksiä sulautetuista, tekoälystä, IoT:stä ja muista teknologiateemoista ja kokemuksista niiden parista.

Arrowin tilaisuus on maksuton 25.-26.11.2020 klo 9:00 – 15:30 ja  tarkoitettu muun muassa liiketoimintapäättäjille, kehitystoiminnan johtajille, sekä muille uusista teknologioista kiinnostuneille liike-elämän vaikuttajille

Ensimmäinen IoT Summit järjestettiin toukokuussa 2016 ja se keräsi yli 500 osallistujaa, josta osallistujien määrä on koko ajan kasvanut. Mukana on ollut näyttelyosuudessa useita IoT-alan piirejä, kortteja ja ratkaisuja tarjoavia yrityksiä.

Lisää: Arrowin Meet The Experts-tapahtuman sivusto (LINKKI) ja Uusiteknologia.fi:n koko ajan päivittyvä listaus 2020-2021-messu- ja kongressitapahtumiin (LINKKI). Viimeksi listaus päivitetty 16.10.2020. Tässä myös uutisia aiemmista Arrowin IoT-tapahtumista (LINKKI).

Kuvituskuva: Arrow IoT Summit.

Päivitetty 21.10.2020