Tietoturvaviikon livelähetykset täältä

Viime viikot ovat osoittaneet kuinka tärkeää tietoturvasta huolehtiminen on. Digi- ja väestötietovirasto järjestää 26.-30.10.2020 tietoturvaviikon, jonka yhteydessä on kaksi päivittäistä livelähetystä digitaalisen turvallisuuden ajankohtaisista aiheista paneeleineen alan ykkösasiantuntijoiden kanssa.

Videolähetykset alkavat maanantai-aamuna kello 9.00 Digiturvaviikon esittäytymisellä Digi- ja väestötietoviraston pääjohtaja Janne Viskarin ja Vahti-pääsihteeri Kimmo Rouskun toimesta teemalla Jokaisella klikkauksella on väliä. Samalla esitellään uuden digiturvabarometrin tulokset ja havainnot.

Maantaina 26.10.2020 on klo 15.30-16.15 esimerkiksi paneelikeskustelu: Miten suomalainen kyberturvallisuus voi? Mukana ovat muun muassa F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen ja Tosiboxin toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston professori Jarno Limnéll.

Keskiviikkona 28.10. Digi- ja väestötietovirasto järjestää myös kansallisen Salasanapäivän yhdessä Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa. Keskiviikon 27.10 verkkolähetyksessä seurataan, miten helposti hakkerilta käy salasanojen murtaminen.

Digiturvaviikon ohjelmassa on luvassa myös, havainnollistavia casetarinoita suomalaisilta organisaatioilta digitaalisen turvallisuuden eri osa-alueilta sekä kätevät vinkit turvalliseen salasanojen hallintaan. Lisää tietoa koko ohjelmasta saat Digiturvaviikon sivulta.

Lisää: Digiturvaviikko (LINKKI), koko ohjelma ja puhujat täältä (LINKKI). Kaikki verkon videolähetykset ovat katseltavissa suorina (LINKKI) ja ne löytyvät tallenteena myös samasta paikasta myöhemminkin.

Kuvituskuva: Shutterstock