Bittium tuo autodemon CES2021-virtuaalimessuille

Oululainen Bittium esittelee ensi viikolla järjestettävillä kulutuselektroniikan CES2021-virtuaalimessuilla uusimpia Androidin Automotive -alustalla toteutettuja ratkaisuja. Yritys demonstroi muun muassa uudenlaista mukautuvaa, tekoälyllä tehostettua referenssitoteutustaan. Yhdysvaltain korona-tilanne vaati myös perinteisesti Las Vegasissa järjestettävän Consumer Electronics Show:n siirtämistä verkkotapahtumaksi 11.–14.1.2021.

Tarjolle tulee uusien televisioiden, robottien ja erilaisten kotien pienelektroniikan lisäksi tapahtuma on jo useana vuotena vetänyt puoleensa lisäksi myös elektroniikan piiri- ja sopimusvalmistajia.  Siinä syy myös miksi oululainen Bittium liittyy yli 1000 ympäri maailmaa saapuvan näytteilleasettajan joukkoon.

Bittium oli jo mukana CES2020-messuilla Android auto-tuotteillaan.

Uudenlaisessa virtuaalitapahtumassa Bittium esittelee osallistujille seuraavan sukupolven ajoneuvojen tuotekehitykseen, mukaan lukien edistyksellistä Android Automotive -referenssitoteutusta älykkäästä tietoviihdekäyttöliittymästä sekä tietoturvallisia ratkaisuja ajoneuvon hallintaan ja liitettävyyteen.

Yritys demonstroi referenssitoteutusta, joka sisältää Rightwaren Kanzi-käyttöliittymätyökaluilla rakennetun digitaalisen mittaristo- ja viihdejärjestelmän. Toteutusta on tehostettu hyödyntämällä Valossa-yrityksen tekoälyyn perustuvia kasvoanalyysityökaluja sekä kehittämällä mukautuva käyttöliittymä tukemaan toimintoja.

”Ratkaisumme ja palvelumme auttavat autoteollisuuden toimijoita luomaan tietoturvallisia, luotettavia, älykkäitä ja helppokäyttöisiä ajoneuvojen käyttöliittymä- ja tietoviihdejärjestelmiä”, kertoo Tommi Kangas, Bittiumin Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueen johtaja.

Bittiumin virtuaaliset tapahtumaosasto on muiden näytteilleasettajien tavoin avoinna 12.–14.1.20201, jolloin CES-tapahtumaan rekisteröityneet osallistujat voivat vierailla virtuaalisesti osastoilla ja sopia vaikka yksityisestä demonstraatiosta.

Myös toinen suomalaisyritys QT lupaa esittellä uusinta 6-versiotaan CES-tapahtumassa (LINKKI).

Lisää: CES2021 (LINKKI), tuotetietoa CES2021-referenssitoteutuksesta (LINKKI) ja demovaraus (LINKKI)

Kuvituskuva: CES2021

Päivitetty kuvitusta