Samsungilta nopeampi SSD-muistiyksikkö

Samsungin tuo tarjolle aiempaa nopeammat ja kestävämmät SATA-liitettävät 870 EVO SSD-muistiyksiköt. Uutuudet perustuvat yrityksen uusimpiin V-NAND-tyypin flash-muistipiireihin. Versioita on tarjolla 250 gigatavusta neljään teratavuun.

Samsungin uuden 870 EVO:n piiritekniikat mahdollistavat valmistajan mukaan 560 ja 530 Mt/s:n peräkkäiset luku- ja kirjoitusnopeudet. Aseman suuri vaihteleva SLC-puskuri ja TurboWrite-tekniikka varmistavat myös aiempaa mallia  paremman suorituskyvyn. 870 EVOn ilmoitetaan olevan 30 prosenttia parempi kuin edeltävässä 860 EVO SSD:ssä.

870 EVO-mallin SSD-komponentit on suunniteltu sisäisesti Samsungilla, millä on voitu varmistaa valmistajan mukaan, että kukin osa toimii yhdessä. Uusi asema tarjoaa myös lähes 38 prosentin aiempaa 860-mallia paremman satunnaislukunopeuden, jonka pitäisi parantaa käyttökokemusta esimerkiksi moniajotehtävissä, internetiä surfatessa tai tietokonetta käynnistettäessä.

Neljän teratavun 870 EVO:n takuu on viisi vuotta tai kirjoitusmäärissä TBW2400. Liitäntä on ATA 6 Gbps ja aseman kokoluokka 2,5 tuumaa. Energiaa säästävässä lepotilassa 870 EVO tukee Windows Modern Standby -ominaisuutta sitä tukevien laitteiden kanssa.

Lisää: Samsung (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI)