QT perustaa uuden kasvuyksikön – mallia ohjainpiiriprojektista

Työkaluohjelmistoja kehittävä suomalaisyritys Qt tuo kasvua kiihdyttävän liiketoimintayksikön, jonka tehtävänä on nopeuttaa yhtiön kasvua ja kehittää uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia aiemman MCU-ohjainpiirin tyyliin.

Helsingin pörssissä noteerattu Qt Group julkistaa tänään Qt Ventures-liiketoimintayksikön ja nimittää sen johtoon aiemmin tuotehallintayksikköä johtaneen Petteri Holländerin. Hänen paikalleen tulee puolestaan Bitbar-mobiilisovellustestausratkaisun perustaja Marko Kaasila.

Sekä Petteri Holländer että Marko Kaasila raportoivat Qt Groupin toimitusjohtaja Juha Vareliukselle.

QT:n ohjelmistoteknologiaa hyödynnetään miljoonien laitteiden ja sovellusten taustalla. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 79,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 366 henkeä.