Kaareva tietokonenäyttö uusimmalla minileditekniikalla

Samsung on esitellyt  49 tuuman kaarevan tietokonenäytön, jossa hyödynnetään yrityksen uusimpia Quantum miniled ja Quantum Matrix -tekniikoita. 

Samsungin Odyssey Neo G9-monitorin näyttöteknologian mahdollistaa uusi valonlähde, Quantum miniledi, joka on korkeudeltaan valmistajan mukaan vain murto-osan tavanomaisen ledien korkeudesta, ja siinä on ohuet mikrokerrokset, jotka ovat täytetty useilla ledeillä.

Monitorin Quantum Matrix -teknologia käyttää myös parannettua 12-bittistä gradaatiota valonlähteen hallintaan. Se tekee yrityksen mukaan pimeistä alueista tummempia ja kirkkaista alueista valoisampia 2048 himmennysvyöhykkellä.

Uutuusmonitorissa on 49 tuuman ruutu 32:9-kuvasuhteella ja 1000R-kaarevuudella. Näuttö tarjoaa Dual Quad High-Definition eli 5,120 × 1440 -erottelun  nopean 240 hertsin virkistystaajuuden ja yhden millisekunnin vasteajan. Quantum HDR 2000-tuki tup 2000 nitin kirkkauden ja staattisen 1 000 000:1 kontrastisuhteen.

Monitorissa on DP1.4- ja HDMI2.1-liitännät sekä NVIDIA G-SYNC -yhteensopivuus ja AMD:n FreeSync Premium Pro-toiminnot. Näytössä on CoreSync-ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat mukauttaa asetuksiaan moniväritilassa.

Lisää: Samsung (LINNKI) ja Odyssey Neo G9 (LINKKI)