Suomalaisyritys tarjoaa kunnostettuja kännyköitä nyt yrityksiin

Suomalainen Swappie tarjoaa käytettyjä Applen iPhoneja verkkokaupassaan kuluttajien lisäksi myös yrityskäyttöön. Jokainen kunnostettu puhelimet on läpäissyt yrityksen 52-vaiheisen laadunvalvontaprosessin.  Yritys ostaa myös kunnostettavia puhelimia yrityksistä takaisin.

Aiemmin Swappie on tarjonnut tehdashuollettuja laitteita pääasiassa kuluttajille. Nyt Swappie alkaa aktiivisesti tarjota tuotteitaan myös yrityksille alv-vähennyskelpoisina uudessa nettikaupassaan. Yritys ostaa myös yrityksilä käytettyjä puhelineriä.

Kuva: Swappie

Kaikille Swappien myymille puhelimille myönnetään lisäksi 12 kuukauden takuu ja 14 päivän palautusoikeus.  Swappien ammattiteknikoiden suorittamaan huoltoprosessiin kuuluu yhteensä 52 vaihetta.

Moni yritys hakee Swappien tiedotteen mukaan aktiivisesti tapoja pienentää hiilijalanjälkeään. Yrityspuolella kunnostettujen laitteiden ostaminen on tehokas mutta alihyödynnetty tapa pienentää älypuhelinten hiilijalanjälkeä.

Suomalaistaustainen Swappie toimii tällä hetkellä jo kymmenessä Euroopan maassa, ja aikoo laajeta uusille markkinoille edelleen.  Vuonna 2016 perustetun Swappien liikevaihto kolminkertaistui viime vuonna 38 miljoonaan euroon. Töntekijöitä oli 400 ja määrää aiotaan kasvattaa edelleen.

Lisää: Aiemmat kunnostettuja kännyköitä ja ICT-laitteita käsitelleet artikkelit Uusiteknologia.fi:ssä (LINKK).