Teleoperaattori DNA vaihtaa toimitusjohtajaa

Teleoperaattori DNA Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Microsoftin Suomen vetäjänä toimiva KTM Jussi Tolvanen. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Jukka Leinonen siirtyy DNA:n omistavan Telenor-konsernin Nordic Clusterin vetäjäksi.

Jussi Tolvanen työskentelee tällä hetkellä Microsoft Oy:n toimitusjohtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä Jussi Tolvanen  on työskennellyt muun muassa Avanade Finlandin toimitusjohtajana sekä erilaisissa johtotehtävissä Fujitsulla ja Hewlett-Packardilla.

Tolvanen aloittaa työnsä DNA:n toimitusjohtajana 11. lokakuuta. Muutoksen yhteydessä DNA:n nykyinen toimitusjohtaja Jukka Leinonen siirtyy täysipäiväisesti Telenor-konsernin Nordic Clusterin vetäjäksi. Samalla hänestä tulee DNA:n hallituksen puheenjohtaja osana rooliaan Telenorin pohjoismaisen toiminnan vetäjänä (EVP Head of Nordics).

Kuva: DNA