Langaton antureiden kokeilukortti

Bosch Sensortec on julkistanut pienikokoisen application Board 3.0 -kehityskortin, jonka avulla voidaan testata nopeasti yrityksen kaikkia anturiratkaisuja. Sen avulla voidaan kiihdyttää myös protokehitystä lopputuotteeksi. Kortti perustuu u-Bloxin Bluetooth-moduuliin ja Nordic Semin nRF52840-piirisarjaan.

Bosch Senortecin uusi Application Board 3.0 tarjoaa skaalautuvan anturikehitysalustan, jossa Boschin anturit voidaan kytkeä suoraan sovelluslevyn pistokkeisiin. Kortin Sensortec -ohjelmistopaketti tunnistaa automaattisesti, mikä anturi on kytketty ja käynnistää sopivan ohjelmiston.

Kehityskortti on kooltaan pienikokoinen, 47 x 37 x 7 millimetriä, joten sitä voidaan käyttää helposti esimerkiksi kannettavien sovellusten anturiratkaisujen arviointiin. Kortilla on 3,7 voltin litiumioniakku ja lisäksi sitä voidaan käyttää viiden voltin USB-liitäntäisellä ulkoisella teholähteellä.

Application Board 3.0 on suunniteltu sveitsiläisen u-bloxin langattoman NINA-B302 Bluetooth Low Energy (BLE) -moduulin ja Nordic Semiconductorin nRF52840-piirisarjan ympärille.

Nordic Semin ohjain sisältää ARM Cortex-M4F -suorittimen. Kortissa on 256 kilotavua RAM -muistia, mega sisäistä flash -muistia ja kaksi gigatavua ulkoista flash -muistia. Kortti tarjoaa täyden nopeuden micro-USB 2.0 -yhteyden ja BLE-yhteyden, jotta voit muodostaa yhteyden isäntään, kuten tietokoneeseen, kirjattavien anturitietojen siirtämiseksi levyltä.

Kortin mukana toimitetaan Boschin integroitu kehitysympäristö (IDE) -ohjelmisto sisältää yksinkertaistetun graafisen käyttöliittymän (GUI), jolla voidaan arvioida ja virittää anturiparametreja sekä visualisoida ja tallentaa anturitietoja. Ohjelmisto säästää myös aikaa anturiin liittyvien ongelmien vianmäärityksessä.

Lisää: Bosch Sensortec (LINKKI), u-Blox  NINA-B302 (LINKKI) Nordic Semiconductorin nRF52840 (LINKKI), Bosch Sensortecin Applivation Board 3.0 (LINKKI) ja Bosch Senortecin jakelijat (LINKKI)