Kyberturvayhtiö laajenee Jyväskylään

Suomalainen ohjelmistotalo Innofactor perustaa marraskuussa uuden  toimipisteen Jyväskylään. Yrityksen tavoitteena rekrytoida lähivuosina kymmeniä IT- ja kyberturvallisuusalan osaajia ja opiskelijoita. Yrityksen kyberturvallisuusjohtajana aloitti äskettäin Jarno Limnéll, joka toimii lisäksi professorina Aalto-yliopistossa ja dosenttina Jyväskylän yliopistossa.

Espoolainen Innofactor on lähtenyt vahvasti mukaan äskettäin palkatun kyberturvallisuusliiketoimintaan Jarno Limnéllin johdolla, ja Jyväskylästä uskotaan löytyvän  lisävahvistusta yrityksen tiimeihin. IT- ja kyberturvallisuussektori on yksi Jyväskylän nopeimmin kasvavista toimialoista.

Innofactor aikoo toimia läheisessä yhteistyössä esimerkiksi Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun kanssa, joilla on keskeinen rooli IT- ja kyberturvallisuusosaamisen kehittämisessä.

Toimipiste sijaitsee Jyväskylän Kankaalla viime vuonna valmistuneessa Optimes Business Garden -rakennuksessa. Innofactorin  nykyiset toimipisteet Suomessa sijaitsevat Espoon lisäksi jo Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Kajaanissa ja Kuopiossa. Innofactorilla on kaikkiaan yli 500 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.