Markkinoiden nopein NiMH-akkulaturi

Akkuvalmistaja GP Batteries tuo tarjolle markkinoiden nopeimmaksi ilmoittaman Recyko Charge 10 NiMH-akkulaturin. Sillä voi ladata samanaikaisesti neljä Charge 10 AA -akkua kymmenessä minuutissa täyteen. Valmistajan mukaan laite on jopa kolme kertaa nopeampi kuin muut markkinoiden laturit.

GP Batteriesin uusi Charge 10 käyttää valmistajan omaa latausalgoritmia, joka optimoi latausvirran niin, että akut latautuvat mahdollisimman nopeasti akun tyypistä, kunnosta ja lämpötilasta riippuen. Siinä on käytössä ristivirtausjäähdytystuuletus, jotka jakaa viileää ilmaa tasaisesti ja hiljaisesti ylikuumenemisen välttämiseksi.

Ladattavien akkujen käytön lisääminen sekä kierrätysasteen nostaminen ovat olleet markkinoilla selkeä suunta.  ’’Vain pitkä latausaika on ollut yksi suurimmista esteistä kuluttajille siirtyä kertakäyttöparistoista ladattaviin akkuihin”, kertoo GP Batteries International Limitedin johtaja Michael Lam.

Uusi GP Batteriesin Charge 10 edustaa markkinoiden kompaktimpaa muotoilua, joilla voidaan ladata NiMH-tyyppisiä AA- ja AAA-akkuja. Valittavana on Ultra-Fast-tilan lisäksi Eco-tila akkujen käyttöiän maksimoimiseksi.

Kaikki toiminnot on integroitu saumattomasti latausvaloista lataustilapainikkeeseen, mikä tekee käyttökokemuksesta helppoa.  Laturia varten on tarjolla myös valmistajan omia 1700 milliampeeritunnin Recyko Charge 10 AA -akkuja, jotka säilyttävät jopa 80 prosenttia tehostaan 12 kuukauden ajan. Toimintalämpötiloiksi ilmoitetaan -20°C – +50°C.

GP Batteries on Hongkongissa pörssilistatun Gold Peak Groupin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka kuluttajamarkkinoiden lisäksi toimittaa akkuja  myös elektroniikkavalmistajille sekä alihankintana muillekin akkumerkeille.

Lisää: GP Batteries (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)