Pieni akkukäyttöinen latausasema – aurinkokennoista lisää apua

Pienikokoinen EcoFlow-latausasema sopii pienten sähkölaitteiden lataamiseen. Se tarjoaa virtaa 300 watin jatkuvalla ja 600 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. Lisäapua tuo lisävarusteena myytävä aurinkokenno laitteen lataukseen myös sähköverkon ulkopuolella.

Akku- ja invertteritekniikan yhdistävä EcoFlow River mini voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa seitsemälle eri laitteelle samanaikaisesti. Latausaseman 210 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen.

Laitteessa on perinteinen pistorasia, kolme tavallista USB-A-liitäntää ja yksi autoista tuttu latausliitäntä. Pistorasian kautta saadaan verkkovirran kaltaista 230 voltin sähköä ja lisäksi USB-liitäntöjen kautta voi syöttää sähköä kaikenlaisille sähköisille pienlaitteille.

Yllä mainittujen liitäntöjen lisäksi EcoFlow River minin vielä paremmin varustettu Wireless-malli tuo lisää yhden tehokkaan USB-C-liitännän ja langattoman lataustason laitteen päällä. Laitteen voi ladata täyteen verkkovirralla tai 12/24 voltin autoliitännän kautta noin 3,5 tunnissa. Tarjolla on myös lisävarusteena 110 watin aurinkopaneeli, jonka avulla akku saadaan täyteen 3-5 tunnissa.

Latausasema painaa 2,85 kiloa. Uutta latauslaitetta voidaan hallita ja valvoa etänä myös omalla EcoFlow-puhelinsovelluksella. Latauslaitteen hinta on arvonlisäveroineen 329 ja Wireless-version 349 euroa. 100 watin aurinkopaneelin suositushinta on 349 euroa.

EcoFlow-sarjasta on myös isompi River 600-malli, joka tarjoaa 600 watin jatkuvan lataustehon sekä lisäakuilla ryyditetyt versio 600 River Max- ja 600 Pro.

Lisää: EcoFlow (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI) ja Boston Distribution (LINKKI)