Sulautettava optinen vaihdemodulaattori

Hamamatsu Photonics on julkaissut aiempaa pienemmän optisen LCOS-SLM -vaihemodulaattorimoduulin OEM- ja instrumenttilaitteiden valmistajille valosignaalin tarkkaan suuntaukseen ja ohjaukseen.

Hamamatsun uuden mallin LCOS-SLM-osuus ja sen ohjainpiiri ovat yhdistetty taipuisalla kaapelilla. Moduuli on aiempaa mallia kompakti, mikä mahdollistaa asentamisen entistä pienempiin laitteisiin. Lisäksi uutuusmoduuli voidaan räätälöidä myös asiakkaan tarpeiden mukaan.

Moduulin pääosa on viritetty parhaaseen lämmönpoistoon ja lisäksi tarjolla on erillisellä jäähdytyselementillä varustettuja malleja sovelluksiin, jotka vaativat korkeampaa lämmönsäteilytehoa. Lisäksi moduulin ohjainpiiri tukee useita erilaisia ​​liitäntöjä asiakkaan järjestelmävaatimusten täyttämiseksi. Vakiona tuotteessa on DVI-liitäntä.

Lisää: Hamamatsu Photonics Norden AB (LINKKI), LCOS-SLM-tekniikka (LINKKI),  tuotetietoa (LINKKI) ja (LINKKI, pdf) sekä sovellusvideoita (LINKKI).