Monipuolinen piiriemulaattori sulautetun elektroniikan kehittäjälle

Siruvalmistaja Microchip on tuonut sulautettujen järjestelmien kehittäjille uuden entistä monipuolisemman virheenjäljitys- ja emulaattorityökalun. Uutuus sisältää nyt täysmittaisen piiriemulaattorin.

Uuden MPLAB ICE 4 In-Circuit Emulator -emulointi- ja ohjelmointityökalun avulla voidaan tehdä kaikki yrityksen piiriperheiden ohjelmointityöt ja virheenjäljitys.

Uutuus tukee esimerkiksi PIC- ja AVR-mikro-ohjaimia (MCU), dsPIC-signaalinkäsittelyprosessoreja (DSC) sekä SAM-sarjan mikro-ohjaimia ja mikroprosessoreja.

Piiriemulaattori muodostaa yhteyden kohdelaitteeseen SuperSpeed ​​USB 3.0:lla tai High-Speed ​​USB 2.0:lla ja mahdollistaa myös yhteydet Ethernet- tai wifi-yhteyksillä. Ethernet-yhteys mahdollistaa myös etävirheenkorjauksen sovelluksille, joita valvotaan pitkän matkan päässä.

Kehityskorttia hallitaan Microchipin MPLAB X IDE-työkalun graafisen käyttöliittymän avulla. Se integroituu CI/CD-asennukseen Ethernetin kautta.

Kehitystyökaluissa on aiempaa edistyneemmät virheenjäljitysominaisuudet. Lisäksi kokonaisuuden avulla on mahdollista analysoida esimerkiksi laitteiston virrankulutuksen korreloinnin koodiin käyttämällä MPLAB Data Visualizer -sovellusta.

Lisää: Microchip (LINKKI), MPLAB ICE 4 -kehitysjärjestelmä (LINKKI) ja Suomen jakelijat (LINKKI).