Bittiumiin uusi terveysalueen johtaja

Sulautetun elektroniikan insinööri Antti Näykki on nimitetty helmikuun alusta lähtien Bittiumin uudeksi Medical Technologies -tuote- ja palvelualueen johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi nykyisen johtajan Arto Pietilän jäädessä eläkkeelle.

Antti Näykki on toiminut Bittiumilla aiemmin muun muassa liiketoiminnan kehittämisestä vastaavana johtajana sekä Medical Technologies -tuote- ja palvelualueen tuotehallinnan vetäjänä vuodesta 2019 lähtien. Uudessa tehtävässään  Näykki raportoi toimitusjohtaja Hannu Huttuselle.

Kuva: Bittium

Ennen Bittiumia Näykki on työskennellyt muun muassa Jutel Oy:n toimitusjohtajana sekä erilaisissa myynti- ja johtotehtävissä Exfolla ja Nethawkilla. Koulutukseltaan hän on sulautettujen järjestelmien insinööri.

Bittiumin nykyinen Medical Technologies -tuote- ja palvelualueen johtaja ja johtoryhmän jäsen Arto Pietilä jää eläkkeelle maaliskuussa 2022. Hän on lupautunut tukemaan alkuvuoden aikana vastuiden siirtoa. Pietilä aloitti Bittiumilla (silloisella Elektrobitillä) vuonna 2001.

Bittiumin terveyspuoli syntyi vuonna 2016, kun yritys osti kuopiolaisen biosignaalien mittaamiseen ja monitorointiin keskittyvän Mega Elektroniikan.

Bittium on sopinut nyt myös Megan perustajiin kuuluneen Arto Remeksen (63, filosofian maisteri, lääketieteen fysiikka/elektroniikka) kanssa, että hän toimii Bittiumin hallituksen neuvonantajana koskien Medical Technologies -liiketoimintaa.