Näin syntyi Nokian nousu – uudet taustavideot

Nokian kännykkänousun alkuvaiheen toimet tulevat hyvin esille C Moren uudessa tv-sarjassa.  Suoratoistopalvelun lisäksi MTV3 esittää sarjan ensimmäisen osan omalla peruskanavallaan torstaina 19.5 klo 20.00 alkaen. Verkossa on lisäksi useita sarjaan liittyviä taustavideota.

Kuusiosainen draamasarja Nokiasta ja sen työntekijöistä tuli ensiesitykseen C More -suoratoistokanavan 14. huhtikuuta alkaen.  Sen päärooleissa ovat Satu Tuuli Karhu, Emil Kihlström, Aku Sipola, Oona Airola ja Sampo Sarkola. Ohjauksesta vastaa sarjan luoja Maarit Lalli. Mukana on linkki tulevan tv-sarjan mainostraileriin.

Sarjan ensimmäinen osa esitetään myös MTV3:n peruskanavalla torstaina 19.5 klo 20.00 alkaen. Ensimmäinen osa kertoo johtajuuskriisistä. Sarjasta on Youtube-palvelussa myös kuusi haastatteluvideota, joissa annetaan taustoja tv-sarjan sisällöstä ja Nokian kehityksestä sekä taustoista.

Ensimmäiselle kuuden osan tuotantokaudelle on suunniteltu jo toista kautta, joka keskittyi Nokian laajenemiseen kaikkialle maailmalla. Sarjan päätuottaja Minna Haapkylä Rabitt Filmsistä sanoo aiheen  ansaitsevan myös kakkoskauden.

Lisää: Made in Finland C More -suoratoistopalvelussa (LINKKI) ja 1.osa 19.5.2022 MTV3:lla klo 20.00 alkaen.

  • Youtube-palvelussa Made in Finland / Nokia -taustavideot (LINKKI1), (LINKKI2), (LINKKI3), (LINKKI4), (LINKKI5) ja (LINKKI6) sekä virallinen trailervideo (LINKKI).
  • Kooste Nokian kännykkämalleista vuosilta 1982 – 2020  (LINKKI, Youtube).
  • Uutinen Made in Finland / Nokia-tv-sarjasta sekä linkit muihin Nokia-elokuviin ja -kirjoihin Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI)