Virta-anturi integroidulla SD-digilähdöllä

Sveitsiläinen LEM on kehittänyt integroidulla Sigma Delta -digitaalisella lähdöllä varustetun virta-anturin, jonka erotuskyky on 11-13 bittiä ja kellotaajuus kymmenen megahertsiä. Uutuus tarjoaa aiempiin nähden parantuneen suorituskyvyn kohinan, särön ja häiriönsiedon.

LEM-yhtiön uusi HMSR DA -virta-anturi tarjoaa valmistajan mukaan selviä etuja käytettäessä sovelluksissa, joissa laitteet ovat alttiita kohinalle, särölle ja häiriöille. Anturi on tarkoitettu teollisuuden ratkaisuihin, joissa tarvitaan puhtaita signaaleja ja joissa esiintyy tärinään, sähköisiin häiriöihin ja sähkömagneettisten kenttien aiheuttamiin häiriöihin liittyviä ongelmia.

Integroitu HMSR DA korvaa valmistajan mukaan myös monimutkaisempia ja kalliimpia vaihtoehtoisia järjestelmiä. Kaikkien toimintojen yhdistäminen yhteen yksikköön tekee valmistajan mukaan HMSR DA:sta selkeän vaihtoehdon sovelluksiin, joissa tilaa on vähän ja joissa kustannukset ovat oleellinen tekijä.

HMSR DA on LEM:n ensimmäinen askel kohti kokonaan integroituihin digiliitäntäisiin virta-antureihin. Yhtiö työskentelee  uutuuden lisäksi myös uusien HMSR DA -versioiden parissa, joiden erottelukyvyksi luvataan 14-16 bittiä ja kellotaajuudeksi yli 20 megahertsiä.

Lisää:  LEM (LINKKI) ja HMSR DA (LINKKI)