Nokia Arenan messutoiminta avattiin uusilla digitekniikoilla

Kaupunkien uusinta digitekniikkaa käsitellyt Tampereen Smart City Week 2022 -konferenssi ja ICT-alan uusin ammattitapahtuma DigITre starttasivat Nokia Arenan messutoiminnan. Kävijöitä tapahtumakokonaisuudessa oli yli kaksi tuhatta ja netin kautta kuutisensataa alan ammattilaista.

Uudenlaisen kaupunkiteknologian tapahtumakokonaisuuden järjestivät Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Tampereen Messut. Seuraava Tampere Smart City Week ja DigITre -tapahtumakokonaisuus järjestetään kesäkuussa 2023.

’’On ollut mahtava nähdä, kuinka alan yritysten edustajat ympäri maailmaa kohtaavat ja löytävät yhteistyölleen pohjaa nimenomaan suomalaisen älykaupunkikehityksen kärkikaupungissa Tampereella’’, hehkuttaa Business Tampereen älykaupunkikehityksen johtaja Markku Niemi.

Tampereen kaupunki ja Business Tampere kutsuvat kaikki yritykset mukaan Älykaupunki kaupunkilaisille -kehitysohjelman toteutukseen tulevina vuosina.

’’Uskomme, että ensi kesän DigITre ja Tampere Smart City Week tarjoilevat jälleen jotain mullistavaa ja osaltamme lupaudummekin alati paneutua kehitykseen, muutokseen ja innovoimaan ratkaisuja saattaaksemme tapahtumasta myös vuosittaisen timantin’’, summaa puolestaan tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messuilta.

Lisää: Tampereen Smart City Week 2022 -artikkeli (LINKKI)

Kuva: Jyrki Kivimäki/Tampereen messut