GoTo ostamassa suomalaisen laitehallintayrityksen

Amerikkalainen GoTo kertoi tänään aikeistaan ostaa suomalaisen Miradoren, joka on erikoistunut pilvipohjaiseen mobiililaitteiden laitehallintaan. Yrityksen pilvipalvelun kautta voidaan hallita laitekantoja ja sovelluksia sekä automatisoida eri käyttöjärjestelmien laitehallintaa, suojata laitteita ja dataa sekä auttaa etänä laitteiden käyttäjiä.

Bostonissa, Massachusettsissa pääkonttoriaan pitävä GoTo on yksi maailman johtavista IT-tuen ja -hallinnan ohjelmistoja tarjoavista yrityksistä. Kaupan kautta se aikoo vahvistaa tarjontaansa mobiililaitehallinnalla.

GoTo pystyy Miradoren avulla tarjoamaan lisäksi entistä paremmat työkalut, joiden avulla voidaan hallita mitä tahansa laitteita, missä tahansa ja milloin tahansa.  Palveluiden yhdistyminen tapahtuisi tiedotteen mukaan ensi vuoden alkupuolella yrityskaupan toteutumisen jälkeen.

Miradoren omistavat nykyisin teknologiayrityksiin sijoittava ruotsalainen Standout Capital sekä Miradoren pienosakkeenomistajat. Yritys on globaali mobiililaitehallinnan pilvipalvelu, joka on kehitetty erityisesti pk-yritysten tarpeisiin. Miradoren palvelun avulla yritykset voivat hallita keskitetysti iOS-, Android-, Windows- ja Mac OS-laitteita.