Huawei hakee sovelluskehittäjiä yli miljoonan dollarin palkinnoilla

Kiinalaisjätti Huawein järjestää jo kolmannen kerran AppsUp-kisan, johon on aiempina vuosina osallistunut lähes 10 000 sovelluskehittäjää. Nyt kisassa on tarjolla yli miljoonan dollarin palkintopotti seitsemässä eri palkintokategoriassa.

Huawein AppsUp-kilpailukategorioihin lukeutuvat Best App, Best Game, Best Social Impact App, All-Scenario Coverage Award ja Tech Women’s Award.

Lisäksi palkintoja jaetaan kahdessa muussa kategoriassa: Student Innovation Award on tunnustus joukosta erottuvalle opiskelijakehittäjälle, ja Honorable Mention -palkinnot varataan yleisesti vaikuttaville osallistujasovelluksille.

Tänä vuonna Huawein kilpailun teema on ”Together We Innovate”, ja palkintorahaa tarjolla yhteensä yli miljoona dollaria. Kilpailu käynnistyy samanaikaisesti Euroopassa, Aasian Tyynenmeren puoleisilla alueilla, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa sekä Kiinassa.

Tänä vuonna osallistujat pääsevät nauttimaan myös useista kannustimista, kuten mahdollisuudesta saada sovellukselleen mainosnäkyvyyttä Huawein AppGallery-sovelluskaupassa. Seamless AI life -strategiansa mukaisesti Huawei on julkaissut joukon HMS-ominaisuuksia, jotka tukevat monia laitteita ja mahdollistavat paremman AI-elämää tukevan käyttökokemuksen käyttäjille eri käyttötilanteissa.

Lisää: Huawein Apps UP 2022 -ilmoittautuminen (LINKKI) ja Apps Up 2002-uutiset Discord-kanavalla (LINKKI).

Kuvituskuva: Huawei