Järjestelmäratkaisu työkonevalmistajille

Metsäkoneyhtiö Ponssen teknologiayritus Epec lanseeraa emoyhtiönsä toimintojen lisäksi uuden hybridisähkötyökoneiden ja hyötyajoneuvojen järjestelmäratkaisun. Uudessa Epec Flow -sarjan ytimessä ovat ohjausjärjestelmä HCU ja tehonjakeluyksikkö PDU. 

Epec Flow PDU.

Uusi Flow -järjestelmä mukautuu erilaisiin ajoneuvoarkkitehtuureihin, optimoi koneiden suorituskyvyn langattomilla ohjelmistopäivityksillä ja on skaalautuva ja muokkautuva ratkaisu. Konevalmistajat voivat valita vapaasti pääkomponentit eri toimittajilta.

Epecin Flow HCU.

Epec jopa tukee komponenttien hankintaa ja auttaa asiakkaitaan saavuttamaan volyymiedun. Epecin Flow -tuotevalikoimaan sisältyy koko ajoneuvon testauksen ja validoinnin tuki.

Epecillä on laaja kokemus simulointiperustaisten järjestelmien suunnittelusta yhteistyössä maailman johtavien konevalmistajien kanssa. Epecin Flow -järjestelmä mukautuu valmistajan mukaan erilaisiin ajoneuvoarkkitehtuureihin, optimoi koneiden suorituskyvyn langattomilla ohjelmistopäivityksillä ja on skaalautuva ja muokkautuva ratkaisu.

Epecin Flow HCU (Hybrid Control Unit) -yksiköllä ohjataan puolestaan sähköisen voimalinjan toimintaa. Se sisältää myös simulaatioiden avulla kehitetyn ohjelmiston, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen energiankulutuksen, tuottavuuden ja käytettävyyden.   ”Ratkaisua voidaan ketterästi muokata erilaisten koneiden tarpeisiin”, kertoo Epecin toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila.

Lisää: Epecin Flow-sivusto (LINKKI) ja videoesittely Ponsse EV1:n konseptista, käytetyistä rakenteista ja Epecin (videolla loppuosassa) Flow-osuudesta (LINKKI, Youtube).

Päivitetty

Epecin Flow on tarkoitettu sähkö- ja hybridisähkötyökoneiden lisäksi myös hyötyajoneuvoihin.