Saksalaisyhtiö vahvistuu suomalaisilla RFID-itsepalveluvarastoilla

Tamperelainen  Fentec toimittaa saksalaiselle liitäntätekniikoiden logistiikkayritys Würthille viimeisintä RFID-pohjaista varasto-osaamistaan. Uuden kaupan kautta suomalaisyrityksen tuotteet otetaan maailmanlaajuisesti käyttöön Würthin palvelupisteissä.

Kaupan alekirjoitustilaisuudessa vasemmalta Würthin Thomas Boss ja Thomas Garz sekä Fentecin Jari Kinnunen ja Markus Kihlström.

Würth on laajalti tunnettu erilaisten teollisuuden asennus- ja kiinnituskomponenttien kaupasta, joka perustuu usein asiakkaan tiloihin sijoitettaviin shop-in-shop-ratkaisuihin. Tarjonta räätälöidään itsepalvelupisteissä asiakkaan tarpeiden perusteella ja pidetään täydennetynä jatkuvasti.

Asiakaskohtaisten ratkaisujen hoitamisessa Würth on käyttänyt Suomen yrityksessään tamperelaisen Fentecin RFID-osaamista, mutta nyt saksalaisyritys aikoo ottaa tekniikat käyttöön myös maailmanlaajuisesti. ”Olen iloinen, että olemme saaneet aikaan globaalin sopimuksen, joka mahdollistaa maailmanlaajuisesti kaikkien Würth-yritysten ratkaisumyynnin tehostamisen”, sanoo Würthin ykkösjohtoon kuuluva Thomas Garz.

Kauppa on tärkeä laajennus myös Fentecille ’’Pitkäaikainen yhteistyö Würthin kanssa on rakentanut vakaan perustan yhteiselle globaalille menestykselle’’, kertoo tamperelaisyrityksen toimitusjohtaja Jari Kinnunen.  Yrityksen 24/7 Solution rakentuu elektroniikan ja mekaniikan lisäksi myös ohjelmistosta. Tarjolla on kolme eri itsepalvelurakennetta, jotka kaikki valmistetaan yrityksen Tampereen ja Riihimäen tehtailla.

Saksalaisyritykselle suomalaisyrityksen RFID-ratkaisut tuovat lisää kilpailuetua palvelutason tarjoamisessa, sillä ne tarjoavat monia automatisoituja toimintoja, kuten palvelupisteen inventoinnin, ostojen rekisteröinnin ja uudelleentilaukset.

Aloituskuva: Fentec