Langattomia Mesh-moduuleita IoT-ratkaisuihin

Tanskalainen IoT-verkkomoduulien valmistaja NeoCortec esittelee Münchenin Electronica22-messuilla uusimpia langattomia NeoMesh-moduuleitaan. Ne ovat varustettu alle tuhannen megahertsin ja 2,4 gigahersin pienradioilla.

NeoCortecin uudet moduulit sopivat IoT- ja pilvipohjaisiin anturiverkkoihin, esimerkiksi älykotisovelluksista erilaisiin mittaus tai teollisuusratkaisuihin tai logistiikan tai terveysalueen sovelluksiin. Uusissa NeoMesh-moduuleissa kaikki RF- ja IO-liitännät on sijoitettu moduulin alle nopeaa ja helppoa juottamista varten mihin tahansa piirilevyyn. Siksi uutuusmoduulit sopivat erityisesti asiakkaille, jotka haluavat integroida moduulit omaan ratkaisuunsa, jossa antenni on jo integroituna.

Kaikki uudet  NC1000P-8-, NC1000P-9- ja NC2400P-moduulit  toimivat taajuuksissa 868 MHz, 915 MHz ja 2,4 GHz. Ne täydentävät valmistajan jo saatavilla olevia ulkoisen antennin liitimellä varustettuja C-sarjan moduuleja. Ne  hyödyntävät aiempien tapaan NeoCortecin energiatehokasta NeoMesh-protokollaa, joka mahdollistaa esimerkiksi useiden antureiden välisen verkkoyhteyden ilman verkkovirtalaitteita. Kaikki laitteet voivat olla akkukäyttöisiä, tarvittaessa myös yhdyskäytäväkin järjestelmissä.

Lisää: NeoCortec (LINKKI), tuotetiedot NC1000P-8 (LINKKI), NC2400 (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI, valitse Finland).