Verkkolaitteita voi ostaa myös käytettynä

Kännyköitä ja mikroja on voinut ostaa käytettynä ja kunnostettuina jo pitkään, mutta laajemmin käytettyjä verkkolaitteita on ollut laajemmin tarjolla. Siihen aikoo tuoda muutoksen it-talo Dustin, joka ilmoittaa aloittavansa yhteistyön Ciscon kanssa käytettyjen verkkolaitteiden jälkikaupassa kaikissa Pohjoismaissa.

Käytetyt verkkolaitteet ovat Dustinin mukaan suunnattu pääasiassa suurille yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Tuotteet myydään Dustinin myyntiedustajien kautta ja niiden mukana toimitetaan Ciscon täysi tuki ja takuu.

Samalla Dustin myös huolehtii jo käytetyistä Cisco-tuotteista, niin että käytössä olleet laitteet voidaan ottaa uusiokäyttöön tai kierrättää vastuullisella tavalla, jos ne joudutaan romuttamaan. Kierrättäminen tuo myös uskottavuutta it-alueen uutuustulvassa.

’’Dustinille on tärkeää edistää kiertotaloutta IT-alalla Ciscon kanssa tekemämme yhteistyön kautta me voimme edistää IT-alan siirtymistä kohti kiertotaloutta, kertoo Dustinin EVP Large Corporate & Public Nordic Michael Haagen Petersen.

Dustin on verkkopohjaisesti toimiva IT-toimittaja kaikissa Pohjoismaissa ja Benelux-maissa, jolla valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Yritys on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä.

Lisää: Dustin (LINKKI)

Kuvituskuva: Cisco