Ponssen Epec panostaa Pohjois-Amerikkaan

Ponssen elekroniikkaosaaja Epec avaa uuden toimipisteen Milwaukeehen, Yhdysvaltoihin. Tarkoitus on helpottaa Pohjois-Amerikan asiakkaiden kehitystyötä  erilaisten työkone- ja hyötyajoneuvojen elektroniikan, ohjauksien, ohjelmistojen sekä kokonaisjärjestelmien toteuttamisessa.

Epec on toiminut Pohjois-Amerikan markkinoilla vuodesta 2008 lähtien. Yritys toimii yhteistyössä Ponssen lisäksi muidenkin johtavien kansainvälisten työkone- ja ajoneuvovalmistajien kanssa.

’’Tavoitteemme on tukea työkoneiden ja hyötyajoneuvojen valmistajia (OEM:iä ja Tier1:iä) seuraavan sukupolven äärimmäisen tehokkaiden, automatisoitujen ja nollapäästöisten koneiden ja ajoneuvojen kehittämisessä’’, sanoo Epecin toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila.

Epecin liiketoiminnan kehityspäällikkö Vesa Ala-Mutka käynnistää toiminnan Milwaukeessa tammikuussa:

”Odotan innolla toimiston avaamista Pohjois-Amerikkaan. Euroopassa näkemämme teknologiamurros on melko samankaltainen Pohjois-Amerikassa, ja uskon, että meillä on hyvä tarjooma, joka tukee pohjoisamerikkalaisia asiakkaita eri segmenteillä’’. Ala-Mutka sanoo.

Lisää: Aiemmat Ponssea (LINKKI) tai Epeciä (LINKKI) käsitelleet uutiset Uusiteknologia.fi:ssä.

Kuvituskuva: Epec