Scanfil palkkasi toimitusjohtajan Sandvikista

Suomesta maailmalle ponnistanut elektroniikan sopimusvalmistaja Scanfil on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi ensi syyskuusta alkaen Sandvikin markkinoinissa toimivan Christophe Suti’n. Nykyinen toimitusjohtaja Petteri Jokisalo jatkaa syyskuuhun ja hallituksen neuvonantaja vielä vuoden loppuun.

Uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Christophe Sut toimii Sandvik-konsernissa Manufacturing Solutions –segmentin liiketoimintajohtajana. Hänellä on yli  12 vuoden kokemus B2B-liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista.

”Olemme iloisia saadessamme Christophen mukaan, ja johtamaan Scanfilin kansainvälisen kasvun ja kannattavuuden seuraavaan vaiheeseen”, sanoo Scanfilin hallituksen puheenjohtaja Harri Takanen.

Scanfil Oyj on elektroniikkateollisuuden valmistuskumppani ja järjestelmätoimittaja, jolla on yhdeksän tehdasta Euroopan lisäksi Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa.