Tähän ei kansainvälinen nettikauppa vielä kykene

Helsingin Ruoholahdessa suurta varastokauppaa operoiva Verkkokauppa.com tuo pääkaupunkiseudulle historiansa nopeimmat toimitukset. Se lupaa jopa 60 000 tuotteen valikoima tunnissa kotiovelle yhdessä pääosin ruokatoimituksiin keskittyneen Woltin kanssa.

Toimitus luvataan asiakkaan kotiovelle tunnin sisällä, mikäli tilaus tehdään aukioloaikojen puitteissa 7,5 kilometrin säteeltä Helsingin myymälästä. Uusi maksullinen toimitustapa käsittää jopa 85 prosenttia yrityksen valikoimasta ja on saatavilla suoraan Verkkokauppa.comin verkkosivustolta.

”Olemme viime vuoden aikana investoineet merkittävästi automatisoituun toimitusketjuun Helsingin toimipisteessä, mikä mahdollistaa markkinoiden nopeimman toimituksen ennenäkemättömän laajalle valikoimalle”, kertoo Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka.

Wolt kuljettaa Verkkokauppa.comin tilauksia mm. Espoon Tapiolaan ja Helsingin Herttoniemeen. Tunnin kotiinkuljetuksen keskiverto toimitusaika on Woltin mukaan jopa alle 30 minuuttia.  Uuden tunnin kotiinkuljetuksen toimitusalueella asuu Helsingissä ja Espoossa yhteensä yli 300 000 ihmistä.

”Tuotteiden käsittelyä helpottavan varastoautomaatiojärjestelmä AutoStoren lisäksi yhteistyön keskiössä on viime syksynä Helsingin myymälään avattu Noutolokerikko, jonka kautta nyt myös tunnin kotiinkuljetuksella tilatut tuotteet voidaan luovuttaa Woltin lähettikumppaneille”, sanoo Verkkokauppa.comin myyntijohtaja Pekka Litmanen.

Tavoitteena laajentaa tunnin kotiinkuljetus Verkkokauppa.comin kaikkiin myymälöihin, joita on Tampereelle Pirkkalaan, Turun alueelle Raisioon ja pohjoisessa Ouluun.

Kuvituskuva: Teemu Riihelä/Verkkokauppa.com