Markkinoiden pienin virta-anturi sähköautoihin

Sveitsiläisyhtiö LEM on esitellyt markkinoiden pienikokoisimman HSTDR-virta-anturin, jonka avulla uusien sähköajoneuvojen invertterien suunnittelijat voivat optimoida rartkaisunsa entistä paremmin erilaisille ajoneuvomallille sopivaksi.

LEM:in uusin HSTDR-virta-anturi on kooltaan 29 x 21 x 12 millimetriä ja painaa vain 27 grammaa. Se on huomattavasti kompaktimpi kuin perinteiset C-ydin-anturit, mikä helpottaa anturin integroimisesta pienimpiin invertterikoteloihin. Uutuuden lämpötila-alue on -40 °C … +125 °C ja se kestää valmistajan mukaan jopa 10 G:n tärinää.

LEM:n HSTDR-anturi tarjoaa avoimen silmukan Hall-efektiteknologian ja innovatiivisen magneettisen ydinrakenteen ansiosta erinomaisen suojan ulkoisia kenttiä ja ylikuulumista vastaan sekä tasaisen käyttäytymisen yli koko taajuusalueen vain vähäisellä vaihesiirron dispersiolla, mikä varmistaa tarkemman vääntömomentin hallinnan.

Uusi anturi on 42 prosenttia pienempi kuin edeltäjänsä HSNDR-anturi, mutta myös painaa puolet vähemmän kuin aiempi anturimalli. Se tarjoaa myös laajemman mittausalueen ja vain alle 3,5 prosentin lämpötilavirheen.

LEM tarjoaa sähköajoneuvojen valmistajille mahdollisuuden myös valita eri virranmittausalueen samassa kotelossa 300 ampeerista aina 500 ampeeriin asti, galvaanisen erotuksen ensiöpiirin (suuri teho) ja toisiopiirin (elektroninen piiri) välillä. Uutuus sopii myös 800 voltin akkujärjestelmille.

Lisää: LEM (LINKKI)