Suomalaisyritykseltä tehoelektroniikan puhdastila Saksaan

Suomalainen talotekniikan osaaja Caverion Saksan yksikkö suunnittelee ja toteuttaa tehoelektroniikkaa valmistavalle Semikron Danfossille ISO8-luokan puhdastilan Saksan Flensburgiiin. Projektin on määrä valmistua vuoden 2024 toisella neljänneksellä.

Saksalais-tanskalainen Semikron Danfoss, laajentaa tehoelektroniikan tuotantoaan Saksan Flensburgissa 4200 neliömetrillä. Caverionilta tilattu laajennus sisältää puhdastilan katon ja seinät sähkö-, automaatio-, jäähdytys-, ilmanvaihto-, sammutus- ja lämmitysjärjestelmineen.

’’Laajennusprojektin toteutusaikataulu, yhdeksän kuukautta, joka on kunnianhimoinen, mutta saavutettavissa’’, sanoo Owe Andersen, Semikron Danfossin Keski- ja Itä-Euroopan kiinteistöjohtaja.Andersenin mukaansa Caverion on ollut yli kymmenen vuoden ajan kumppanimme kiinteistöjohtamisessa, sekä asennusprojekteissa.

”Asiakas luottaa asiantuntemukseemme tässä aikakriittisessä toimituksessa”, kertoo myös Caverionin Saksan divisioonan johtaja Manfred Simmet.

Helsingissä pörssinoteeratun Caverionia ovat kasvattaneet erityisesti monet yritysostot ja omistajamuutokset YIT:stä ja Huberista Huurteeseen ja ABB:n talotekniikoihin.  Yritys toimii Pohjoismaiden  lisäksi laajalti Baltiassa ja Keski-Euroopassa. Yhtiön suurimpia omistajia on Antti Herlin yrityksineen.

Kuva: Semikron Danfoss & Caverion GmbH