Innokas laajentaa uusille toimialoille

Kempeleläinen terveysalan elektroniikan sopimusvalmistaja Innokas Medical laajentaa toimintaansa uusille aloille. Samalla yritys ottaa brändinimekseen pelkän Innokkaan. Uuden strategian mukaisesti Innokas tarjoaa suunnittelua ja valmistusta terveystekniikan lisäksi myös muille toimialoille. Yritys on esillä tänään alkavassa Tampereen Alihankinta-tapahtumassa.

Elektroniikan sopimusvalmistaja Innokkaan uudelleenbrändäys pohjautuu yrityksen uuteen strategiaan ja kasvutavoitteisiin, ja sen tavoitteena on edistää yrityksen läsnäoloa uusilla toimialoilla. Yritys pyrkii uudistuksella olemaan selkeämpi ja helpommin lähestyttävä.

”Aikaisemmin ei ole välittynyt, että olemme saatavilla myös terveysteknologia-alan ulkopuolisiin projekteihin. Se on ydinosaamistamme, mutta meillä on myös paljon muuta osaamista ja kyvykkyyttä. Teemme älykkäitä laitteita ja digitaalisia ratkaisuja laidasta laitaan’’, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Janne Kostamo.

Innokas jatkaa edelleen Medical-alueella, mutta koska terveydenhuollon resurssit ovat entistä tiukemmat, yritys haluaa tuoda nämä opit ja mahdollisuudet myynti- ja markkinointijohtaja Jouni Riuttasen mukaan käyttöön myös muille toimialoille.

Samalla toimialaosaamisemme laajentuminen antaa Riuttasen mukaan mahdollisuuden uusiin innovaatioihin. ’’Diversiteetti tuo mukanaan uusia oivalluksia”, Riuttanen lisää.

Brändiään uusiva Innokas on esillä tänään Tampereella alkavilla Alihankinta23-messuilla. Tapahtumassa on esillä toistakymmentä muutakin elektroniikan, kaapelien ja ICT:n sopimusvalmistajaa.

Lisää: Aiemmat Innokas Medicalia käsitelleet uutiset Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI).

Kuvituskuva: Innokas Medical