Aaltoilevasti muotoiltu uutuusnäppäimistö

Logitech tuo perinteisten suorien näppäimistöjen rinnalle aaltomaisesti muotoilun Wave Keys -näppäimistön. Se voi valmistajansa mukaan ehkäistä paljosta käytöstä syntyviä virheasentoja ja rannekipuja.

Logitech mainostaa aaltoilevan Wave Keys -näppäimistön parantavan sekä työasentoa että mukavuutta. Uudenlaisen muotoilun ansiosta sillä kämmenet, sormet ja käsivarret löytävät paikkansa luonnollisesti. Myös näppäimistön kolmikerroksinen ja muistivaahtovalmisteinen rannetuki auttavat asennon löytymisessä.

Uutuusnäppäimistön ominaisuuksia voidaan lisäksi räätälöidä Logi Options+ -ohjelmistolla, jonka avulla painikkeita ja pikatoimintoja voidaan muokata halutuiksi. Näppäimistöstä voidaan käynnistää myös ns.  älä häiritse -tila, jolloin keskittyä tiukemmin työhön tai muuhun vaativaan tekemiseen. Ja Smart Actions -pikatoiminnot auttavat puolestaan tehostamaan tylsiä, toistuvia ja tavanomaisia toimintoja, joissa helpotus paitsi nopeuttaa myös ehkäisee tekemästä virheitä.

Uutuusnäppäimistö voidaan liittää langattomasti kolmeen laitteeseen yhtäaikaisesti Bluetooth tai yrityksen Bolt-liitännän kautta.  Näppäimistö on yhteensopiva sekä pc- ja Mac-tietokoneiden että tablettilaitteiden ja älypuhelinten kanssa. Laitteiden välillä vaihtaminen tehdään Easy-Switch-painikkeella.

Virtansa uutuusnäppäimistö saa kahdesta AAA-sormiparistosta, joista riittää virtaa jopa kolmen vuoden käyttöön. Paristojen sijasta voidaan käyttää myös AAA-kokoisia ladattavia akkuja. Hintaa näppäimistöllä on 79 euroa veroineen.

Lisää: Logitech (LINKKI), tuotetiedot Wave Keys (LINKKI) ja esittelyvideo (LINKKI, youtube).