Tietoturvalla ryyditetty 32-bitin mikro-ohjain

Microchip on julkistanut uuden 32-bittisten PIC32CZ CA -mikro-ohjainten sarjan, joissa on 300 megahertsin ARM Cortex-M7 -suoritinytimen lisäksi laitteistotason turvamoduuli (HSM). Uudet mikro-ohjaimet liittyvät liittyvät yrityksen PIC32- ja SAM-perheiden valikoimaan, jotka ovat tarkoitettu korkean suorituskyvyn ja laajojen toimintojen sovelluksiin.

Microchipin uudesta PIC32CZ CA -mikro-ohjainsarjasta on julkaistu jo ensimmäinen turvaominaisuuksilla varustettu PIC32CZ CA90 sekä vähän edullisempi ilman turvamoduulia varustettu CA80-versio muihin sovelluksiin. Niistä PIC32CZ CA90:n turvamoduuli tarjoaa kehittäjälle edistynyttä tietoturvaa teollisuus- ja kuluttajasovelluksiin, joka toimii alijärjestelmänä, jossa on erillinen mikro-ohjain ja se käyttää omaa laiteohjelmistoa ja tarjoaa suojausominaisuuksia, kuten laitteiston suojattua käynnistystä, avainten tallennusta, kryptografista kiihdytystä ja todellisen satunnaislukugeneraattorin.

PIC32 CZ CA90:lle on saatavissa turvallinen tehdasohjelmointi käyttövalmiilla tietoturva-asetuksilla ja avaimilla. Se voidaan konfiguroida käyttämällä laajaa valikoimaa erilaisia liitäntävaihtoehtoja, joita ovat USART/UART, I2C, SPI, CAN FD, High-Speed USB ja Gigabit Ethernet. Ethernet-vaihtoehto sisältää Audio Video Bridging (AVB) ja Precision Time Protocol (PTP) IEEE 1588 -standardien tuen. Piirisarjan mikro-ohjaimia on saatavissa esimerkiksi kahden, neljän tai kahdeksan megatavulla sisäisellä flash-muistilla, yhden megatavun SRAM-muistilla sekä Error Correction Code (ECC) -muistilla varustettuna.

Uutuuspiirien sovelluskehitystä tukevat Microchipin PIC32CZ CA90 ja PIC32CZ CA80 Curiosity Ultra -kokeilukortit sekä MPLAB Harmony v3 -ohjelmointiympäristö.

Lisää:  Microchip (LINKKI), tuotetiedot CA80/C90 (LINKKI, pdf), kehityskortit CA80 (LINKKI) ja CA90 (LINKKI) ja komponenttijakelijat (LINKKI,valitse maa)