Tehokkaita ohjauspaneeleita teollisuuteen ja sairaaloihin

Saksalainen Kontron on laajentanut ohjauspaneelien valikoimaansa uusilla teollisuuteen ja myös terveydenhoitolaitteisiin sopivilla ratkaisuilla. Teollisuuteen seitsemästä runsaan viidentoista tuuman IPS-pohjaisissa ohjauspaneeleissa hyödynnetään NXP:n ja terveyslaitteiden paneeleissa Intelin suorittimia.

Kontronin teollisuuden uudet ohjauspaneelit tarjoavat NXP:n i.MX8M Plus:n lisäksi 7-15,6 tuuman monikosketus-IPS-näytöt. Vakionakin ne soveltuvat asennettavaksi suoraan kytkentäkaappiin tai teollisuuden konsoleihin. Paneelien sujausluokka upotettuna on IP65 ja lämpötila-alue 0 – +55 °C.

Kontronin terveyslaitteiden Medical Panel PC -paneelitietokone täyttää IEC 60601-1-standardin vaatimukset.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta ohjauspaneelit ja ohjausyksiköt voidaan helposti mukauttaa asiakaskohtaisiin tarpeisiin. Paneelissa on sisällä laajennusliittimet sekä M.2-paikka esimerkiksi massamuistia varten. Lukuisat rajapinnat mahdollistavat viestinnän eri kenttäväylä- ja pilviyhteyksien kanssa.

Uusien teollisuuspaneelien integroitu ohjelmisto perustuu omaan QIWI Toolkit-työkaluun, jonka lisänä on mahdollisuus käyttää myös lisävarusteena Codesysin SoftPLC-tuotetta.  Niistä QIWI Software Toolkit tarjoaa vaihtoehdot laitteen asetusten, selaimen ominaisuuksien ja Codesys asetusten helpottamiseen ja parametrointiin.

Teollisuuden lisäksi Kontron tarjoaa terveyshoitolaitteisiin Medical Panel PC -näyttöpaneelikoneita, jotka perustuvat  Intelin Core- ja Celeron -prosessoreihin. Uudet MediClient-päätteet noudattavat kansainvälisiä turvallisuusstandardeja, ja perustuu myös avoimeen SDC-arkkitehtuuriin.

Kontron esittelee uutuuksiaan muiden sulautettujen yritysten kanssa tulevilla Nürnbergin Embedded World -messuilla 9.-11.4.2024. Ensimmäiset näytteet uutuuspaneeleista luvataan toimituksiin vuoden 2024 toisesta neljänneksellä.

Lisää: Kontron (LINKKI), teollisuuspaneelit (LINKKI), Medical-paneelit (LINKKI) ja Suomen jakelijat (LINKKI).