Aurinkoista kesää – t. Uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi:n toimitus siirtyy enemmän lomamoodiin, joten uutistarjonta päivittyy normaalia rajoitetummin ja pienellä viipeellä.  Samalla jää aikaa lomailuun tai vaikka kuvauskoptereiden lennättämiseen. Kunhan muistaa että niiden käyttöön tarvitaan nykyisin jo lupakin.

Uusiteknologia.fi tulee loma-ajoista huolimatta toimimaan koko kesän, joten kannattaa ainakin aika ajoin katsastaa sivuston  jutut ja artikkelit. Päivitämme sivustoa aika ajoin kesälläkin ja varsinkin tärkeiden hitec-uutisten  yhteydessä. Suora linkki viimeisimpiin uutisiin tässä (LINKKI).

Kannattaa tutustua myös suosittuun Uusiteknologia.fi:n nykyelektroniikan suunnittelun -artikkelisarjaan, jota on julkaistu jo viiden osan verran. Löydät ne täältä joko nettiversioina ja osat 1-3 myös lehtimäisesti taitettuna (LINKKI).

Lisäksi vuosien varrella ilmestyneet Uusiteknologia.fi:n näköisnumerot ovat edelleen luettavissa netissä (LINKKI). Niistä voi löytyä kiinnostavaa luettavaa esimerkiksi sadepäiville jos (!) sellaisia sattuu osumaan. Moni asia tekniikassa on pysyvää vaikka kehitys tuntuu tuovan tarjolle koko ajan uusinta uutta.

Hauskaa ja aurinkoista kesää

www.uusiteknologia.fi

Kuvituskuva: DJI/Boston Distribution ja pienempi Shutterstock/UT  – Lisää asiaa uusista droneista ja lupa-asioista (LINKKI).