Teleste siirtää osan tuotantoa Kyrelille

Turkulainen Teleste aloittaa tuotannollisen yhteistyön Kyröskoskella toimivan elektroniikkavalmistaja Kyrelin kanssa. Uuden EMS-yhteistyön avulla Teleste tähtää laadun, joustavuuden ja toimitusten luotettavuuden jatkuvaan parantamiseen Public Safety and Mobility –liiketoiminnassaan.

Teleste on solminut EMS-valmistusyhteistyösopimuksen suomalaisen Kyrel Oy:n kanssa osana yhtiön strategian toteuttamista. Siinä tuotantopaikan sijainti lähellä yhtiön kehitystoimintoja on tärkeällä sijalla.

“Kyrelin optimaalinen logistinen sijainti lähellä tuotekehitystämme ja tehdastoimintojamme” sanoo Telesten Public Safety and Mobility -liiketoiminnan operatiivinen johtaja Marko Uutela. Hänen mukaansa on mahtavaa päästä aloittamaan yhteistyö Kyrelin kanssa ja lähteä hakemaan synergioita ja jatkuvaa parantamista yhdessä.

”Me Kyrelillä pyrimme aitoon pitkäaikaiseen yhteistyöhön sekä operatiivisen suorituskyvyn ja tuotteiden kehittämiseen yhdessä Telesten kanssa ”, sanoo myös Mika Räty, Kyrel Oy:n toimitusjohtaja.

Verkkotekniikoita tuottavan Telesteen liikevaihto oli viime vuonna 151,3 miljoonaa euroa, ja yhtiön palveluksessa oli noin 800 henkilöä. Telesten osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Kuvituskuva: Teleste