Teollinen internet elättää – jos investoimme

Teollisen internetin vaatimat laite- ja palvelu-uudistukset tarjoavat  kasvua, sanoo Espotelin toimitusjohtaja Kari Liuska Teknologiateollisuuden uudessa verkkolehdeksi muuttuneessa Visio-lehden numerossa.

Vuonna 1986 perustettu Espotel on sulautetun elektroniikan tuotekehityskumppani, joka suunnittelee ohjelmistoja ja elektronisia järjestelmiä teollisuus-, lääketiede-, teknologia- ja tietoliikenneyritysten tarpeisiin.

visiolehtiverkkoEspotel luottaa toimitusjohtaja Kari Liuska teollisen internetin kasvuun. Yritys perusti viime syyskuun alussa siihen keskittyvän uuden liiketoimintayksikön, joka tarjoaa osaamista älykkäiden laitteiden suunnittelusta ja niille tietoa keräävistä antureista aina pilvessä olevan tiedon jatkojalostamiseen ja hyödyntämiseen saakka.

”Meillä on töissä paljon insinöörejä, joita motivoi merkityksellisen työn tekeminen. Heidän ansiostaan suomalaisen teollisuuden menestyminen ei jää kiinni älykkäiden laitteiden puutteesta”, Liuska summaa lehdessä (LINKKI).

Uudessa Visio-lehden numerossa haastatellaan myös vuoden alusta Teknologiateollisuuden ry:n puheenjohtajana (LINKKI) toiminutta Risto Siilasmaata. Haastattelussa hän tutun monisanaisesti arvioi keinoja, miten Suomen suuntaa pitäisi korjata ja miten investointeja kasvattavaa luottamusta pitäisi lisätä. Lisää Siilasmaan ajatuksista (LINKKI).