Tekes-seminaari: Suomi tulostamaan elektroniikkaa

Painettua elektroniikkaa ja 3D tulostamista on käytetty jo kymmeniä vuosia, mutta viime vuosina kehitys  on ollut erityisen nopeaa.  Tekes järjestää Jyväskylässä keskiviikkona tilaisuuden tulostettavan elektroniikan mahdollisuuksista suomalaistuotteissa.

Tulostettava elektroniikka on yleisnimitys useille painotekniikan kaltaisten menetelmien avulla valmistetusta elektroniikasta. Menetelmän etuina ovat valmistusmäärien skaalattavuus, pienentynyt raaka-aineiden osuus lopputuotteessa ja muut tekniset ominaisuudet kuten keveys ja joustavuus.

Tekes järjestää keskiviikkona 1.6 Jyväskylässä teemaklinikan, jossa esitellään painetun elektroniikan etuja ja keerotaan myös, miten suomalaisyritys voisi hyötyä uudenlaisesta tekniikasta. Tilaisuus on suunnattu kaikille alasta kiinnostuneille.

Tapahtumassa tulostettavan elektroniikan eduista, puhuu Tommi Rintala New Cable Corporationista, paperisesta piirilevyvalmistuksesta Jaakko Jääskeläinen Walkista sekä muoviin valetusta elektroniikasta suomalaisen Tactotekin perustaja Antti Keränen.

3D-tulostamissta puhuu Tomi Kuusisto Granosta. Tapahtumassa on myös mahdollisuus tavata monia alan asiantuntijayrityksiä ja tekniikan hyödyntäjiä.

LISÄÄ: Tulostettava elektroniikka, 1.6.2016 Jyväskylä (LINKKI)

VTT: Rullalta rullalle, VTT, Oulu.

 

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016