Virtuaalitodellisuus tuli Helsinkiin

Helsinkiin on avattu virtuaalitodellisuutta hyödyntävä pelihuone. Siellä pelaaja pukee ylleen 3D-maskin, kuulokkeet sekä saa käsiinsä kaksi peliohjainta. Uudenlainen 3D-maski saa pelaajan tuntemaan olevansa keskellä aitoa virtuaalitodellisuutta.

Pelaaja liikkuu uudenlaisessa virtuaalipelihuoneessa pelin kulun mukaisesti, ja tuntee virtuaalitodellisuuden täysin uudella tavalla. Pelaaja näkee pelissä virtuaaliseinät, jotka kertovat todellisen seinän olevan lähellä, jolloin pelaaja voi ohjaimella liikuttaa itsensä keskemmälle huonetta.

Ohjaimilla voi lisäksi käsiä liikuttamalla tehdä monia asioita pelissä. Virtuaalimaailma on pelihuoneen toteuttajan mukaan hyvin todentuntuinen ja muutamilla testaajilla on tullutkin olo, että putoavat esimerkiksi vuoristomaisemassa vuoren reunan yli, tai pelästyvät kohti tulevaa toista pelaajaa.

Tämän hetken suosikkipeliin voi virtuaalihuoneessa olevan pelaajan lisäksi osallistua kolme muuta pelaajaa tavallisilla peliohjaimilla.  Helsingin Hohtogolf West Coast on ensimmäinen virtuaalipelihuoneen tarjoava yritys Suomessa.

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016