Suomeen uusi internetin yhdysliikennepiste

Verkko- ja palvelinkeskusyritys Equinix avaa Helsinkiin ensi vuoden alkupuolella uuden internetin yhdysliikennepisteen. Uusi kytkentäpiste tuo yrityksille ja organisaatioille entistä paremmat kansainväliset verkkoyhteydet sekä lisää valinnanvaraa markkinoilla.

Helsingissä avattavan yhdysvaltalaisen Equinix Internet Exchange -yhdysliikennepisteen kapasiteetti on 2,4 terabittiä sekunnissa. Equinixilla on eri puolilla maailmaa nyt 22 yhdysliikennepistettä, jotka hyödyntävät yli 145 palvelinkeskuksen maailmanlaajuista verkostoa.

Yhdysliikennepisteet ovat internetin solmukohtia, jotka yhdistävät erilliset verkot keskenään ja mahdollistavat liikenteen niiden välillä. Niiden käyttö alentaa yritysten IP-liikenteen kustannuksia sekä tarjoaa entistä suorituskykyisemmän, nopeamman ja luotettavamman yhteyden verkkojen välille.

Yhdyvaltalainen Equinix on operaattoreista riippumaton palvelinkeskusyritys, joka tarjoaa yhteyksiä maailman johtaville verkkopalvelujen tarjoajille, digitaalisille sisällöntuottajille, suuryrityksille, rahoituslaitoksille ja pilvilaskenta-alustoille.

Suomessa Equinixilla on kuusi palvelinkeskusta, jotka kaikki sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Helsingin palvelinkeskukset sekä Suomen ja Saksan välille asennettu Cinia C-Lion1-merikaapeli yhdistävät toisiinsa Venäjän, Baltian maat ja Keski-Euroopan verkkojen solmukohdat.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639