Vasama Suomen Philipsin toimitusjohtajaksi

Terveysalan teknologiayritykseksi muuttunut Philips on saanut Suomeen uuden toimitusjohtajan. Yrityksen johtoon on noussut Mikko Vasama, jolla on kansainvälinen kokemus terveydenhuollon järjestelmistä ja teknologiaratkaisuista.

Nimityksen tavoitteena on vahvistaa edelleen monialayritys Philipsin keskittymistä yhtiön ydinliiketoimintoihin: terveydenhuoltoon ja teknologiaratkaisuihin. Monet tunnetut Philips-tuotemerkillä markkinoidut tuotteet esimerkiksi televisiot eivät enää ole Philipsin omia tuotteita.

Uusi Suomen Philips Oy:n toimitusjohtaja Vasama vastaa terveydenhuollon järjestelmän kehittämisestä. Järjestelmä käsittää terveydenhuollon hoitoketjun aina terveellisistä elämäntavoista diagnoosiin, hoitoon ja kotona toipumiseen.

“Uskomme, että pelkän sairauksien hoidon lisäksi terveydenhuollossa on aika keskittyä entistä enemmän myös sairauksien ennaltaehkäisyyn ja datan hyödyntämiseen tässä.”, sanoo Mikko Vasama. Hän aloitti tehtävässään joulukuussa 2016.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016