Teknologia17-messujen teemaksi digihyödyt ja tuotteistaminen

Lokakuussa Helsingissä järjestettävän Teknologia 17 -tapahtuman teemana on digitaalisen tiedon hyödyntäminen ja palveluiden tuotteistaminen. Näyttelyosuuden lisäksi on tulossa aiempaa laajempi seminaaritarjonta. Kaksi vuotta sitten tapahtumaan tutustui yli 14 000 kävijää.

Lokakuussa Helsingissä järjestettävä Teknologia 17 koostuu automaation, ammattielektroniikan, hydrauliikan, pneumatiikan, koneenrakentamisen- ja konepajateollisuuden, robotiikan sekä kunnossapidon messuista. Erikoisuutena on RoboSteam-tapahtuma, joka esittelee modernia robotiikkaa ja sen mahdollisuuksia laajalla skaalalla.

Tapahtumakokonaisuutta ovat järjestämäsessä messujen lisäksi Automaatioseura, maahantuojien Elkomit, tietotekniikan ja elektroniikan seura TiES, Hydrauliikka- ja pneumatiikkayhdistys sekä Teknisen kaupan ja palveluiden yhdistys.

Näyttelyalueelle rakennetaan kaksi ohjelmalavaa: Plaza- ja Innovaatio. Niiden lisäksi Tietotekniikan ja elektroniikan seura TiES:n järjestää Teknologia Forumin. Ohjelmat rakennetaan yhteistyössä muun muassa Aalto-yliopiston, Tekesin, VTT:n ja eri asiantuntijatahojen kanssa.

Innovaatio-alueella pääsevät esiin myös startup-yritykset, korkeakoulut, verkottuminen, opiskelijat ja uudet keksinnöt.

Tulevilla messuilla haetaan myös vastauksia uusimman digitiedon hyödyntämisestä ja palvelujen tuotteistamisesta.  Kun innovaatiosta tulee tuote ja tuotteesta rakennetaan huippupalvelu – muodostaa kokonaisuus merkittävän kilpailuedun suomalaisille yrityksille.

LISÄÄ: Teknologia17 (LINKKI) ja twitterissä (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016