Lisää virtaa akkujen lataukseen

Ruotsalainen Ctek on julkistanut uuden 120 ampeerin version autokorjaamoille tarkoitetusta akkulaturistaan. Pro 120:n avulla voidaan valita ajoneuvovalmistajan vaatimusten mukaisen  jännitteensyöttö väliltä 12,6–14,8 volttia.

Laturiuutuus soveltuu kaiken tyyppisille 12 voltin akuille, mukaan lukien yleistymässä olevat  litium (LiFePO4) -akut. Siinä on mukautuvan latauksen tila (Adaptive Charging), joka tunnistaa akun koon ja valitsee automaattisesti optimaaliset asetukset. Tämä tekee latausprosessista nopean ja helpon ympäristössä, jossa saattaa olla lukuisia käyttäjiä.

Ctekin Pro 120 lataa ja palauttaa akun kapasiteetin patentoidulla monivaiheisella latausprosessilla. Laite on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi.

Alhaisten jännite- ja virtarippeleiden sekä turvatoimintojensa ansiosta PRO120 on turvallinen käyttäjälle, akulle ja herkälle ajoneuvoelektroniikalle.

Siinä on suomenkielinen LCD-näyttö ja neljä painiketta, joiden kautta laitteen käyttöliittymää hallitaan. Muutenkin laite vastaa toiminnoilta aiempaa Pro 60-versiota.

Uutuudessa on viiden metrin latauskaapelit ja tukevat puristusliittimet. Laitteessa on myös vankka, iskunkestävä polykarbonaattikuori ja tukeva kantokahva, mikä tekee siitä helposti liikuteltavan.  Rakenne mahdollistaa myös laitteen keskelle sijoitetun jäähdytysytimen ansiosta konvektiojäähdytyksen.

LISÄÄ: Ctek (LINKKI) ja pienempi Pro 60 malli (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017