Suunto pakkasi lisää antureita ja pidensi käyttöaikoja

Suunto tuo tarjolle uuden viritetyn Spartan Sport Wrist HR Baro -GPS-multisport-kellon, jossa on rannesykemittaus ja korkeuslukemien tarkkuutta parantava ilmanpaineanturi. Kello käyttää laskennassa GPS/GLONASS-satelliitteja sekä Valencellin rannesykemittaustekniikkaa.

Uuden Suunnon GPS-kellon avulla saadaan maastossa liikkuessa virheettömiä korkeuslukemia. Uusi Spartan käyttää Suunnon FusedAlti-tekniikkaa, joka yhdistää GPS- ja ilmanpainetietoja tarkempien korkeustietojen takaamiseksi. Se antaa myös myrskyvaroituksia ilmanpaineen muutosten perusteella. Tekniikka on tuttua myös Suunnon aiemmista malleista.

Kellon akunkesto on maksimissaan 20 tuntia sekunnin GPS-paikannusvälillä ja virransäästöasetuksilla, ja 40 tuntia minuutin GPS-paikannusvälillä ja virransäästöasetuksilla.

Suunto julkisti myös koko Spartan-mallistolle ohjelmistopäivityksen. Sen avulla lisää kelloon uniseurannan, reittinavigoinnin parannuksia, auringon nousu- ja laskuajat sekä laskettelu- ja hiihtotoimintoja.

Suunto on hakenut ideoita myös kellojensa tehonkulutukseen. Yhtiön lippulaivamalli Spartan Ultra esimerkiksi tarjoaa 35 tunnin akunkeston, jos GPS-paikannusväliksi on valittu sekunti ja virransäästöasetukset aktivoitu. Jos taas GPS-paikannuksen väliksi säädetään minuutti virransäästöasetuksilla, akku kestää 140 tuntia, jolloin kello soveltuu pidemmillekin vaelluksille.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!